Schutting onderplaat

Een schutting onderplaat biedt u een mooie schutting met indien gewenst een mooi motief. Het voordeel van een betonnen onderplaat is tevens dat deze langer mee gaat dan een doorlopende houten schutting. Met een onderplaat van beton kiest u voor duurzaamheid en een fraai resultaat.

Bekijk hier alle onderplaten in verschillende motieven.

Welke onderplaat kiest u voor uw schutting?

In onze webshop bieden we een scala aan onderplaten aan in verschillende formaten en met verschillende motieven. Ook een volledig gladde onderplaat is beschikbaar in grijs/wit, antraciet en gecoat.

Bekijk het aanbod van onderplaten bestaande uit glad, rotsmotief en romeins. Zowel de gladde als motiefplaten zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. De onderplaten zijn enkel te gebruiken met de sleufpalen.

Ook wanneer u er voor kiest om een schutting volledig te laten plaatsen kunt u kiezen voor een hout/betton schutting. Laat ons weten wat uw wensen zijn. We geven u graag gericht advies over de mogelijkheden.

Welke schutting?

Wanneer u een hout/beton schutting wenst te plaatsen, heeft u de keuze om een onderplaten te gaan gebruiken. De onderplaten worden zoals het schuttingscherm, in de sleuven geschoven. Kijk ook naar de montage artikelen en keuze voor palen en afdekregels.

schutting onderplaat
Schutting onderplaat gecoat
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.