Schutting laten plaatsen Tilburg

Wanneer u in Tilburg opzoek gaat naar een bedrijf om een schutting te plaatsen, komt u veel bedrijven tegen die dit voor u kunnen doen. Zowel de kwaliteit van de materialen (met name het hout) als ook de wijze waarop men de schutting monteert en plaatst loopt uiteen.

Schutting Compleet maakt onderdeel uit van Scala Outdoor Living. Wij plaatsen schuttingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze vakmensen hebben allen jarenlange ervaring in het werken met hout en het veilig plaatsen van een duurzame schutting.

Wat bepaald de prijs van een schutting?

De prijs van uw schutting wordt bepaald door materiaal en de kosten voor het plaatsen van de schutting. Klinkt simpel? Maar dat is het niet! Veel aanbieders bieden meter-prijzen en pakketten aan. Zeer concurrerende tarieven maar wat krijgt u voor uw geld? Krijgt u begin en eindpalen of wordt de schutting aan het begin tegen de gevel geplaatst en aan het einde tegen uw berging/schuur?? Verschillen die zeer bepalend zijn voor de kosten.

Bij Schutting Compleet zijn we eerlijk over hoe de prijzen worden opgebouwd. Zo geven we duidelijkheid welke betonpalen en bevestigmaterialen gebruikt worden. Maar ook wat u kunt verwachten van het hout. Ook zit er verschil in hoe de palen in de grond geplaatst worden.

Laat u dus goed adviseren en zorg ervoor dat u weet wat u koopt!
Bij Schutting Compleet informeren wij u volledig en geven we duidelijk inzicht in de mogelijkheden. Zo wordt schutting plaatsen Tilburg voor u een zoektocht met een tevreden resultaat.

Welke schutting?

Welke schutting u kiest is afhankelijk van wat u mooi vind maar ook welke duurzaamheid u kiest. Zo is geïmpregneerd grenen minder sterk/duurzaam dan een schutting gemaakt met hardhout. Anders gezegd, behoeft een grenen schutting wat meer onderhoud dan een hardhouten schutting. Het prijsverschil tussen beiden is vrij groot. Maar ook de keuze voor beton of houtpalen zijn van invloed. Wanneer u dan toch nadenkt over de combinatie hout/beton dan is het zeker de moeite waard ook eens te kijken naar de onderplaat. We hebben betonnen onderplaten in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Weet meteen hoeveel uw schutting inclusief plaatsing gaat kosten.
Rekenen het uit met onze schutting kosten calculator!

Schutting laten plaatsen Tilburg
Schutting zelf plaatsen in Tilburg
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.