Tuinafscheiding

Ongeacht of u al een tuinafscheiding heeft. De tuinafscheidingen van Schutting Compleet zijn van hoge kwaliteit en worden vakkundig geplaatst. Ook wanneer u er voor kiest om uw tuinafscheiding zelf te plaatsen, bieden wij u hoge kwaliteit materialen en helpen we u bij het maken van de juiste keuze.

Afscheidingen zijn er uiteraard in allerlei soorten. Schuttingcompleet.nl is gespecialiseerd in hout, hout/beton en beton-schuttingen. Uiteraard kunt u deze zelf combineren met bijvoorbeeld een groen-afscheiding. Wenst u de bestaande tuinafscheiding volledig te vervangen met schuttingdelen, dan kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van de bestaande afscheiding.

Vakkundig geplaatste tuinafscheiding

Besteed u liever het volledig plaatsen van uw tuinafscheiding uit aan vakmensen? Dan geven wij u de keuze uit meerdere sets. U kunt deze bekijken en vervolgens een gerichte offerte aanvragen voor uw gekozen tuinafscheiding. Heeft u vragen over een van de sets voordat u een offerte aanvraagt dan kan dat ook.

Zelf uw tuinafscheiding plaatsen

Kies uit het sleuf of beugelsysteem. Kies welke betonpaal u wenst, welke houtsoort of  welk type pre-fab scherm uw voorkeur heeft. U kunt zelf bepalen of u begin en eindpalen wenst te gebruiken. Ook de wijze waarop u de palen plaatst bepaald u zelf. We leveren betonmortel voor het afstorten van de palen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.