Schutting laten plaatsen

U heeft een nieuwe schutting nodig? Dan heeft u meteen wat keuzes te maken. Kiest u ervoor de schutting zelf te plaatsten of wenst u dat uit te besteden? En wat voor soort schutting wenst u? Gaat u voor een volledig houten schutting of kiest u voor hout/beton combinatie of wellicht zelfs volledig beton?

Alles op het gebied van schuttingen

Op schuttingcompleet.nl treft u een groot aanbod aan alles wat met schuttingen te maken heeft. Zo bieden we losse schuttingdelen en materialen voor de doet het zelf klusser maar ook bieden we prefab pakketten aan. U kunt dus zelf bepalen welke schutting u neemt en of u deze zelf plaatst of er voor kiest schutting laten plaatsen.

Vakkundig en vertrouwd

Schutting Compleet maakt onderdeel uit van Scala Outdoor Living. Wij plaatsen schuttingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze vakmensen hebben allen jarenlange ervaring in het werken met hout en het veilig plaatsen van een duurzame schutting.

Wat kost schutting laten plaatsen?

De kosten van  het plaatsen van een schutting loopt uiteen. Niet alleen de keuze voor het materiaal zoals het soort hout, palen etc. bepaald de prijs. Ook de wijze waarop deze geplaatst wordt is bepalend. Wanneer u een offerte aanvraagt via onze website, geven wij u niet enkel inzicht in de kosten. We leggen u uit hoe de schutting geplaatst wordt en we kijken naar de bestaande situatie van uw erfafscheiding. Zo weet u van te voor waar u aan toe bent en wordt u niet verrast met extra kosten.

Schutting-set kiezen en laten plaatsen

Om u online de mogelijkheid te bieden uw schutting te kiezen, bieden we schutting sets aan. Deze sets bestaan uit schermen en bijpassende palen en eventuele onderplaat. Wanneer u uw keuze maakt en de offerte verzonden is, nemen we aansluitend contact met u op.

Schutting laten plaatsen
Schutting zelf plaatsen in Tilburg
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.