Schutting kopen

Een schutting kopen is zo geregeld. Kies uit ons ruime assortiment want u wenst inclusief de montage materialen en u kunt aan de slag. Voor u het weet staat uw nieuwe schutting er. Maar wenst u een schutting te laten plaatsen dan zullen er wellicht nog meer dan wanneer u dat zelf doet, vragen zijn. Welke materialen worden er gebruikt? Wat moet er gebeuren met de bestaande erf-afscheiding? Wanneer wenst u de schutting geplaatst te hebben?

Zelf plaatsen of schutting laten plaatsen

Ongeacht of u kiest voor het zelf plaatsen van een schutting of het volledig uit te besteden, we helpen u graag verder. In onze webshop vind u alle doet het zelf schutting artikelen en montage artikelen. Maar ook treft u onze schutting-sets inclusief montage. U kunt voorafgaand zelf uitkeren hoeveel u schutting gaat kosten.

Vakkundig en vertrouwd

Schutting Compleet maakt onderdeel uit van Scala Outdoor Living. Wij plaatsen schuttingen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze vakmensen hebben allen jarenlange ervaring in het werken met hout en het veilig plaatsen van een duurzame schutting.

Wat kost schutting laten plaatsen?

De kosten vanĀ  het plaatsen van een schutting loopt uiteen. Niet alleen de keuze voor het materiaal zoals het soort hout, palen etc. bepaald de prijs. Ook de wijze waarop deze geplaatst wordt is bepalend. Wanneer u een offerte aanvraagt via onze website, geven wij u niet enkel inzicht in de kosten. We leggen u uit hoe de schutting geplaatst wordt en we kijken naar de bestaande situatie van uw erfafscheiding. Zo weet u van te voor waar u aan toe bent en wordt u niet verrast met extra kosten.

Schutting-set kiezen en laten plaatsen

Om u online de mogelijkheid te bieden uw schutting te kiezen, bieden we schutting sets aan. Deze sets bestaan uit schermen en bijpassende palen en eventuele onderplaat. Wanneer u uw keuze maakt en de offerte verzonden is, nemen we aansluitend contact met u op.

Schutting laten plaatsen
Schutting zelf plaatsen in Tilburg
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.