Houten schuttingpalen

Kiest u voor een volledig houten schutting dan bent u ook opzoek naar schuttingpalen van een goede kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit verschillende formaten schuttingpalen. Tevens vind u in onze shop montage artikelen.

Bekijk hier alle houten schuttingpalen in verschillende houtsoorten.

Welke schuttingpaal kiest u voor uw schutting?

Welke schuttingpaal u kiest bepaald u uiteraard zelf maar het is niet onlogisch dat u schuttingpaal van het zelfde hout gemaakt is als het schuttingscherm of de schutting planken die u gaat gebruiken. Bij het maken van de keuze kunt u tevens kijken naar de duurzaamheid van de houtsoort. U heeft o.a. de keuze uit grenen en hardhout waarbij de hardhouten palen langer mee gaan dan de grenen hout palen.

Wanneer u een schutting volledig wenst te laten plaatsen kunt u ook kiezen voor een hout/betton schutting. Laat ons weten wat uw wensen zijn. We geven u graag gericht advies over de mogelijkheden.

houten schuttingpaal hardhout
Houten schuttingpaal grenen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.