Wat kost een schutting?

Wat een schutting kost wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal waaruit de schutting is opgebouwd. U kunt kiezen voor hout, beton of hout/beton. Daarnaast zijn er verschillende kleur-variaties mogelijk en bij de onder platen kunt u kiezen uit verschillende motieven.

Laten plaatsen of zelf doen

Wanneer u de schutting laat plaatsen kunt u kiezen voor een complete set. Deze biedt u in verhouding zelfs extra voordeel.  Wanneer u het zelf doet, heeft u uiteraard rekening te houden met hoe bijvoorbeeld de palen stevig in de grond geplaatst worden. Daarbij dient u rekening te houden met niet enkel de juist montage artikelen zoals schroeven en eventuele beugels. Zorg ervoor dat wanneer nodig er ook een extra stevige verankering is van de palen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door de palen aan te storten.

Wat kost schutting laten plaatsen?

Een schutting volledig naar wens laten plaatsen brengt een paar kostenposten met zich mee. Indien u de oude (aanwezige) erfafscheiding wenst te laten verwijderen dan komen daar extra kosten voor bij. Wij rekenen voor de montage prijzen per m1 (strekkende meter).

Schutting-set kiezen en laten plaatsen

Om het u makkelijk te maken kunt u bij ons kiezen uit schutting-sets. Deze sets zijn incl. montage. Zowel vanaf de schuttingset pagina’s als via onze “schutting kosten berekenen” pagina, kunt u meteen zelf uitreken hoeveel uw schutting gaat kosten. Vervolgens maken wij voor u graag een definitieve prijs0-opgaaf.

Schutting laten plaatsen
Schutting zelf plaatsen in Tilburg
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.