Showroom bezoek op afspraak

Wij hebben een ruim opgezette showroom waar u de verschillende schuttingen kunt zien en we u graag advies geven. Om u goed te kunnen helpen is bezoek aan onze showroom enkel op afspraak mogelijk. We zorgen dan dat er een adviseur voor u klaar staat om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken welke mogelijkheden het beste passen bij uw wensen.

Afspraak showroom aanvragen

Door de grote drukt en wisselingen in planning, kunnen we enkel showroom afspraken inplannen op basis van de aanvragen. We willen u vriendelijk verzoeken enkel een afspraak aan te vragen wanneer u zich serieus aan het oriƫnteren bent.

Op locatie

In een aantal gevallen is het van belang om zicht te krijgen op de locatie en situatie van uw tuin zoals die is. Vaak is het voldoende om wat foto’s naar ons toe te sturen maar het kan ook voorkomen (zeker bij de grotere tuinprojecten) dat een expert ter plaatsen komt om met u alles door te nemen. Hierover worden altijd vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.